יום שבת, 20 בינואר 2018

חזרה לכושר ומתכונים בריאים

אנטיפסטי בתנור

חציל שלם חתוך לפרוסות מאורכות עם הקליפה
2 גמבות בצבעים שונים.
בצל סגול
חבילת פטריות
מחממים תנור מראש על 200 מעלות טורבו.
מפזרים על הירקות מעט מלח בטעם איטלקי מותג של מלח הארץ מגיע כמטחנה.
מעל כל הירקות אני שופכת כף שמן זית שמהולה בכוס מים חדפעמית.
אני מברישה מהמים חצי מהכמות בהכנסת הירקות לתנור.
ולאחר חצי שעה שהירקות מתייבשים מברישה שוב את חצי הכמות של המים שנשארו לי בכוס.
אפייה של בערך 45, דקות על 200 מעלות
כרוב מאודה עם כרוב חמוץ ובשר בקר טחון


מאדים כרוב ירוק חתוך לרצועות עם 4כפות מים ללא שמן בכלל, מוסיפים כרוב חמוץ מקופסאת שימורים ממשיכים לטגן מוסיפים קופסא

קטנה של רסק עגבניות ו3 טיפות סוכרה דיאט, מלח פלפל על פי הטעם.
במחבת נוספת מקפיצים חצי קילו בשר טחון עם קינמון, שום כתוש, ותבלין לקציצות מלח פלפל. לאיר שהבשר מוכן מאחדים עם תערובת הכרוב ומשפרים טעמים על פי הצורך.





אורז עם ירקות


מבשלים אורז מלא לפי כמות נדרשת.
מקפיצים במחבת ללא שמן עם אפונה, רצועות דקיקות קולרבי, גזר, קישוא, ואופנה יבשה שהשרתי רבע שעה במים קודם.
מוסיפים ביצה ושוברים אותה על כל התערובת של האורז. מקבלים אורז סיני.

מעולה כתוספת 3 כפות לצרף לארוחת צהריים.

טורטייה עם סלט גאקמולי וחזה עוף בתבלינים.


טורטיה קניתי מוכנה של מאסטר שף יש להם חבילה של 10 טורטיות של 7דגנים בקוטר 10 ס“מ.
חיממתי כל צד על מחבת ממש לפני הגשה כמה שניות.
סלט גאוקמולי
5 סוגים של עגבניות שרי חתוכות לריבועים קטנים.
בצל סגול קטן

פלפל חריף ירוק קטן קצוץ
2 אבוקדו קטנים חתוכים לריבועים.
מיץ מחצי לימון.
מלח פלפל על פי הטעם.
לערבב את כל המרכיבים בסלט.




לקחת חזה עוף לטגן על מחבת פסים ללא שמן עם תבלין גריל.
לאחר מכן לפרוס לרצועות דקיקות.
ולהכין לכם את הטורטיה כפי רצונכם.
אני חיממתי טורטיה, שמתי כמות נכבדת מהסלט ומפרוסות חזה העוף ואכלתי בהנאה צרופה.


תאבון בריא ומשביע.


עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!