יום שבת, 9 במאי 2015

עולמה של רויטל משתף מתכון חלומי לבראוניז שוקולד בליווי של קוואקר ורוטב טופי חם- המתכון בפוסט!!!


 עולמה של רויטל משתף מתכון חלומי לבראוניז שוקולד בליווי של קוואקר ורוטב טופי חם- המתכון בפוסט!!!





השבוע שוב הופתעתי מחבילה מפנקת מלייקאנדשר 
קיבלתי ערכה של תבנית מבית סולתם רדד
סולתם רדד מגדירה מחדש את קונספט ה-"נון-סטיק" ומשיקה את טכנולוגיית הציפוי-PROION לראשונה בישראל את ה"קרמי- מולקולארי" המהפכנית שמרגשת את עולם הבישול והאפייה.
PROION הינו ציפוי קרמי בעל מבנה מטריצה מולקולארית, תלת מימדית, ייחודית, בעלת עמידות גבוהה בפני שריטות ושפשופים.
הציפוי בעל ביצועי 'נון-סטיק' חסרי תקדים- הטובים בעולם.
פני שטח הבישול חלקים במיוחד בגימור מבריק.
מומלץ לבישול עם מעט שמן. קל, מהיר ונוח לניקוי.
אינו מכיל POFA/PTFE,


עומד בתקני הבטיחות המחמירים ביותר בעולם, מומלץ לשימוש על ידי ה LFGB הגרמני וה-FDA האמריקאי.
התבנית מדהימה, אין צורך בשימון התבנית לפני האפייה.
גולת הכותרת והמטרה הייתה להכיר יותר לעומק את המוצר הבריא והמדהים לאפייה ולבישול בכלל.

קוואקר בריא והיתרונות באכילתו נפלאים ותורמים לבריאות.
חשבתי כיצד אוכל לשלב אותו דווקא במנה מתוקה שתוסיף קרנציות ובריאות לקינוח המושחת שלנו.
 תכירו את בראוניס קוואקר ורוטב טופי.
הבראוניז יחטפו לכם מהקופסא.... ניתן לשמור במקום סגור עד שבוע ימים מההכנה.

תבנית 30 על 30

בראוניז מושחתים מבוסס על מתכון של קרין גורן האלופה!
חומרים
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
4 ביצים בטמפ' החדר
1/2 1 כוסות (300 גרם) סוכר
6 כפות (60 גרם) קקאו
1 כוס גדושה (150 גרם) קמח
1/2 כפית מלח
100 גר' קוואקר 

אופן ההכנה
ממיסים יחד שוקולד וחמאה. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד. מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.

רוטב טופי לעיטור
ממיסים מייפל+ שמנת מתוקה אני הוספתי אגוזי מלך.