יום שישי, 2 בינואר 2015

מתכון- פשטידת ירקות דיאטטית של חלי ממן.... טעים טעים, משביע והכי חשוב בריא!


מתכון- פשטידת ירקות דיאטטית של חלי ממן.... טעים טעים, משביע והכי חשוב בריא!



שמירה על המשקל היא דרך חיים מורכבת.
לאחרונה החלטתי שאני מנסה להכין בבית מתכונים בריאים יותר, מכילים יותר חלבון ופחות קלוריות...
אך לא פחות טעימים...
גלשתי באתר הבית של חלי ממן, נתקלתי במתכון לפשטידת ירקות, הוספתי מס' מרכיבים נוספים...
שיעשירו את הפשטידה.

בתאבון!

פשטידת ירקות מאתר הבית של חלי ממן במס' שינוים שלי..
מרכיבים :
2 ביצים
2 פרוסות גבינה צהובה 5%
חצי קוביה צפתית 5% מגורדת בפומפיה.
1 קוטג'
2 גזרים
1 קופסאת פטריות
1 בצל גדול
1 ק"ג קישואים
2 כפיות אבקת מרק בצל
0 מעט מלח, פלפל שחור

מעל פיזרתי 3 כפיות פירורי לחם, שנתנו קרספיות לפשטידה.

אופן הכנה :

לגרד בפומפיה את הקישואים, הבצל והגזר ולשים את התערובת במחבת טפלון עם כפית שמן.

להוסיף את הפטריות ולאדות את התערובת על אש קטנה למשך 15-20 דקות או עד שהנוזלים מתאדים.

להוסיף את הקוטג' ואת הגבינה הצהובה המגוררת + הביצים ושאר התבלינים.

לאפות בתנור כ- 30-40 דקות בחום של 200 מעלות.

(ניתן להחליף את הירקות בתערובת ירקות מוכנה של סנספרוסט)



1/4 פשטידה = תחליף לחלבון בארוחת הערב
1/2 פשטידה = תחליף לחלבון בארוחת צהריים