יום ראשון, 18 בינואר 2015

החיבור הראשון עם המולטיקיק שלי- מתכון לעוגת שוקולד נוטלה אישית מושחתת וטעימה להפליא והכל ב6 דקות הכנה!

גם אני החלטתי להתנסות לראשונה במכשיר המולטיקיק שלי.

החלטתי לנסות להיות מקורית ולא ללכת על מתכון שרץ ברשת.

אז חיברתי כמה מרכיבים ויצא מאפינס נוטלה ואגוזי לוז חלומים.

אז למתכון! ובתאבון - מעולמה של רויטל 

מאפינס נוטלה חם עם קובית שוקולד אגוזי לוז של חברת שופרסל


מותג נהדר שלא נופל מהרגליים של אף שוקולד איכותי מתחרה.

כיף לשלם פחות ולקבל טעם מעולה.

מצרכים: מכשיר מולטי קייק





זמן עבודה במכשיר 5-6 דקות.
המלית שהכנסתי הספיקה לי ל3 סיבובים לערך 18 מאפינס.

החומרים-

3 כפות נוטלה גדושות
חצי חבילת שמנת חמוצה 9%
כוס ורבע קמח רגיל.
רבע כוס חלב פושר 3%
2 סוכר וניל
שליש כוס סוכר.
3 ביצים L
הבלילה חייבת להיות דלילה.
לאחר 3 דקות אפיה במולטיקייק
יש להוסיף קובית שוקולד אגוזי לוז.

תכינו כמות כפולה המאפינס האישים נחטפים!