יום שישי, 10 במאי 2019

לכבוד יום העצמאות משיקה "נווה התבלין" סדרה של תערובות תיבול באריזות חגיגיות בצבעי כחול-לבן, מעוטרות בדגל ישראל

לכבוד יום העצמאות משיקה "נווה התבלין" סדרה של תערובות תיבול באריזות חגיגיות בצבעי כחול-לבן, מעוטרות בדגל ישראל
עולמה של רויטל

חברת "נווה התבלין", המתמחה בייצור ושיווק תבלינים ותערובות תיבול מיוחדות, השיקה לכבוד יום העצמאות וההכנה המסורתית של מטעמים "על האש", סדרה של 4 תערובות תיבול מעולות - באריזות חגיגיות בצבעי כחול-לבן, מעוטרות בדגל ישראל.

סדרת התערובות כוללת: "ברביקיו של נווה", "גריל עוף", "תבלין על האש" ו"פילדלפיה". התבלינים מוצעים במיכלים שקופים עם מכסה מתברג, מחולק, פרקטי ונוח לשימוש, המאפשר להכניס כפית למיכל, או לבזוק תבלין מהחלק המחורר.

·         תערובת "ברביקיו של נווה" כוללת מלח גס, פלפל שחור גרוס, שום גרוס, כוסברה וקימל. 
·         תערובת "גריל עוף" כוללת פפריקה מתוקה, כמון, מלח ושום.
·         תערובת "תבלין על האש" כוללת פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מונוסודיום גלוטמט, מלח, שום, כמון וכורכום.
·         תערובת "פילדלפיה" כוללת פפריקה מתוקה, חרדל, מלח, אורגנו, טימין ובזיליקום.

השתמשנו בתערובת על האש, בחג העצמאות האחרון.
התבלינים הוסיפו מאוד לטעמם של הירקות והבשרים שנצלו על האש.


התערובות מתאימות לתיבול בשר, עוף, דגים וירקות. אפשר לתבל עימן את מה שרוצים רגע לפני הצלייה, או להשרות את הבשרים, הירקות או הדגים במרינדת תבלינים מספר שעות ואף לילה מראש. את המרינדה ניתן להכין מחצי כוס שמן זית או קנולה, מעורבב עם 5 כפות תערובת תיבול. אפשר להוסיף למרינדה דבש או סילאן, לפי הטעם.
ניתן להשתמש בתערובות גם לצלייה בתנור של בשר, עוף, תפוחי אדמה, ירקות ועוד.

המוצרים כשרים למהדרין בהשגחת בד"ץ יורה דעה.  

מחיר: 10 ש"ח למשקל של 100 גרם.


להשיג ברשתות ובחנויות המובחרות.
עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!