יום שישי, 16 בנובמבר 2018

מותג מזון הבריאות "GREENY" השיק שמן תירס בכבישה קרה, טעים ומיוחד

מותג מזון הבריאות "GREENY" השיק שמן תירס בכבישה קרה, טעים ומיוחד


מותג מזון הבריאות האורגני GREENY השיק מוצר חדש: שמן תירס בכבישה קרה, בעל טעם עשיר וקטיפתי. השמן מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מנבטי תירס איכותיים שגודלו באופן אורגני, ללא הנדסה גנטית.


לשמן טעם עשיר ומתקתק, המזכיר פופקורן. הוא מתאים לתיבול ולהוספה לסלטים וירקות טריים, על מאפים ותבשילים מוכנים, על פופקורן ועוד. ניתן לטגן עמו, אך יש להקפיד על טמפרטורת עישון נמוכה. יש לאחסן במקום אפל וקריר.
באחת מארוחות הערב הקפצתי פטריות טריות עם רוטב צילי מתוק, שום כתוש, גינג'ר שמן תירס ו- חומץ תפוחים.
יצא תוספת חמה ונהדרת למנה מחממת.
GREENY מציגה מוצרי פרימיום בסטנדרט אירופי, שחומרי הגלם שלהם נאספו  משדות אורגניים בלבד.




כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד"צ בית יוסף.

מחיר: 40 ש"ח לבקבוק של 250 מ"ל. מחיר השקה במבצע עד סוף נובמבר: 1+1 חינם.
להשיג בחנויות הטבע המובחרות.

הצעה למתכון של סלט קינואה ברוטב מתקתק עם שמן תירס בכבישה קרה, על מצע של חסה סלנובלה, מלפפון, עגבנייה ובצל סגול

 באדיבות: ליטל מאיה דנון, מנחה של סדנאות תזונה
חומרים:
2 כפות שמן תירס בכבישה קרה
4 כפות שמן אחר בכבישה קרה (אגוזים, דלעת, זית)
מיץ מלימון אחד (או חצי, לפי הטעם)
2 כפות סילאן טבעי
גרידה מלימון שלם
כף רוטב סויה
כפית חרדל גרגרים
פלפל ומלח לפי הטעם



אופן ההכנה:
להכניס את כל המרכיבים לצנצנת זכוכית עם מכסה, לשקשק היטב ו... זהו, הרוטב מוכן.

מומלץ להוסיף את הרוטב לסלט כ-10 דקות לפני הגשת הסלט.


קינואה
חומרים:
1 כוס קינואה
2 כוסות מים
חצי כפית מלח הימלאיה
1 כף שמן תירס בכבישה קרה
חופן צימוקים בהירים
עלי חסה סלנובלה
רבע בצל סגול, פרוס דק
רצועות של מלפפון
פרוסות דקות מרבעי עגבניה


אופן ההכנה:
לשים כף שמן תירס בסיר, על להבה נמוכה. להוסיף את הקינואה ולערבב לכמה שניות, עד שהקינואה מצופה בשמן. להוסיף מים ומלח.

מבשלים כ-20 דקות ובודקים את רכות הקינואה: עליה להיות רכה אך עדיין נגיסה. מכבים את האש ומעבירים את הקינואה למסננת, כדי להפסיק את התרככותה (אם יש עוד מים ואדים בסיר היא תמשיך להתבשל ולהתרכך עוד יותר, וזה פחות מומלץ לסלט).

להוסיף לקינואה את הצימוקים ולקרר  היטב את הקינואה (בינתיים הצימוקים יתפחו מעט).

לצקת את הרוטב על הקינואה, לערבב, להמתין 10 דקות.

הרכבת המנה:

בצלחת הגשה להניח מצע של עלי חסה סלנובלה. להניח מעליהם רצועות מלפפון, ופרוסות עגבניה ובצל סגול. במרכז הצלחת לערום תלולית נאה מהקינואה המתובלת להגיש ולהתענג.


לפרטים: www.greenyisrael.com


עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!