יום שבת, 10 במאי 2014

במיוחד לשבועות אסם משיקה מוצרים חדשים לחג הביכורים קמח שמרים המכיל 50% חיטה מלאה להכנת לחמים ומאפים לחג, פסטות בצורת שיבולים וגלים, סדרת רטבי סלט מיוחדים לחג ופודינג בטעם שוקולד לבן



במיוחד לשבועות

אסם משיקה מוצרים חדשים לחג הביכורים



קמח שמרים המכיל 50% חיטה מלאה להכנת לחמים ומאפים לחג, פסטות בצורת שיבולים וגלים, סדרת רטבי סלט מיוחדים לחג ופודינג בטעם שוקולד לבן

אסם מרעננת את חג השבועות ומשיקה מגוון מוצרים חדשים וחגיגיים לחג.

בקטגורית הפסטה, במהלך כל השנה, מציעה אסם מגוון צורות של פסטות. לקראת חג השבועות בחרה אסם להשיק שתי מהדורות חדשות שיש בהן מסימני החג, באריזות מאוירות וחגיגיות במיוחד- פסטה בצורת שיבולים ופסטה בצורת גלים (מחיר מומלץ לצרכן: 5.5-6.5 ₪, כשרות: בד"צ העדה החרדית. להשיג בכל רשתות השיווק).
בנוסף, מציעה אסם גם השנה לכבוד החג מארז זוגות לזניה של פרפקטו. מארז הלזניה כולל 2 יחידות לזניה פרפקטו של אסם מחיטת דורום מובחרת. (מחיר מומלץ לצרכן כ- 25 ₪, כשרות בד"צ העדה החרדית. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק).

בתחום האפייה, אסם מרחיבה את סדרת קמחי השמרים המצליחה עם מוצר חדשני נוסף לשבועות – קמח שמרים המכיל 50% חיטה מלאה ומתאים במיוחד להכנת לחמים ומאפים. מהיום, הכנת לחמים בבית היא משימה פשוטה, נוחה עם תוצאה מובטחת.
(מחיר מומלץ לצרכן: 10-12 ₪. כשרות: בד"ץ. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק)









בנוסף לכבוד חג השבועות משיקה אסם מוצר חדש - פודינג בטעם שוקולד לבן! זוהי בשורה אמיתית לאותם אנשים שאוהבים שוקולד לבן, כמו גם לחובבי האפייה שמחפשים אפשרות לגוון ובקלות ובמיוחד לשדרג את עוגות הגבינה בחג השבועות.
חג השבועות הוא חגן של עוגות הגבינה ופודינג בטעם שוקולד לבן מעניק טעם עשיר לכל עוגה, גם בציפוי וגם בתוך מלית הגבינה עצמה. (מחיר מומלץ לצרכן 5-7 ₪. כשרות: בד"צ. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק).

אני משתפת אתכם במתכון לפיצה שתמיד מצליח לנו!
הפעם השתמשנו בקמח החדש של אוסם קמח שמרים שמכיל תערובת 50% קמח חיטה מלאה.
הטעם מעולה ולא מרגישים כל שוני במרקם הבצק ובטעמה העשיר של הפיצה.



חומרים ל-2 פיצות בינוניות או פיצה אחת גדולה:
חומרים לבצק:
• 160 מ"ל (2/3 כוס) מים פושרים
• 1/2 שמרית שמרים טריים
• 250 גרם (2 כוסות) קמח שמרים מחיטה מלאה
• 1 כפית מלח
• 1 כפית דבש
• 2 כפות שמן זית

חומרים לרוטב עגבניות:
 • 2 כפות שמן זית
 • 2 שיני שום קלופות קצוצות
 • 4-5 עגבניות טריות בשלות חתוכות
 • עלי בזיליקום (כ-5 עלים)
 • מלח, פלפל שחור, פפריקה

חומרים לטופינג:
• גבינת מוצרלה (או כל גבינה אחרת)
• פרוסות עגבניות טריות, פטריות טריות או כל ירק אחר שעולה על הדעת!

אופן ההכנה:
אופן הכנת בסיס הפיצה:
1. מערבבים קמח ושמרים בקערה, מוסיפים מים, שמן, דבש ומלח ולשים יחד 10 דקות (חשוב להקפיד על לישה מספקת!!) לקבלת בצק רך ואחיד. הבצק נעשה גמיש ונוח לעבודה.
2. מכסים את הקערה ומתפיחים כ-30 דקות.

אופן הכנת הרוטב:
3. מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים את השום ומטגנים כחצי דקה, מוסיפים העגבניות והתבלינים. מנמיכים את האש, מבשלים מכוסה כ-15 דקות עד שהעגבניות משנות את צבען, מקררים מעט.

מרכיבים את הפיצה ואופים:
4. מחממים תנור ל-200 מעלות.
5. מחלקים את הבצק לשניים ומוציאים ממנו את האוויר.
6. מקמחים את משטח העבודה מרדדים לעיגולים בעובי כ-1/2 ס"מ.מסדרים בתבנית מקומחת או מרופדת בניר אפיה (עדיף תבנית פיצה עם חורים בבסיס).
7. מורחים שכבה אחידה של רוטב העגבניות, מפזרים גבינה ומסדרים את התוספות.


8. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, כ-20 דקות או עד שהשוליים מתחילים להשחים (תלוי בעובי הבצק) והגבינה מבעבעת ומזהיבה.

אנחנו החלטנו לשתף את פסטה גלים

בתוספת שמנת ופסטו ביתי.... הילדים התלהבו מאוד מהצורה המיוחדת והמתאימה
 במיוחד לחג שבועות הקרב ובא.





בתחום הסלטים אסם משיקה שלושה רטבי סלט חדשים בטעמים ייחודיים- רוטב ויניגרט הדרים, רוטב

ויניגרט צ'ילי ורוטב אלף האיים צ'ילי. על גבי אריזות שלושת הרטבים רשומים מתכונים

אנחנו זילפנו את אחד הרטבים רוטב צילי אלף האיים בסלט מיוחד שהכנו בסוף השבוע

טעם הסלט השתדרג עם החריפות המעודנת שנתן הצילי לסלט.