גלידות נסטלה, עם מותג מפנק במיוחד שמעלה חיוך על מאות אלפי פרצופים בישראל מדי יום – לה קרמריה. סדרת לה קרמריה הקלאסית מוצעת במגוון רחב של טעמים.
אז קיבלנו לבית את הטעמים החדשים מבית לה קרמריה.
יש רבים, מתוקים וטעמם נפלא.
אני אישית הכי אוהבת לאכול גלידה עם כפית אך הפעם נסטלה הלהיבו אותי ואמרו לי רויטל תנסי להכין קינוח ולהגיש את הגלידה כחלק מהקינוח אישי שלך.
אני מאוד אוהבת גלידת וניל עם פיצפוצים ובקרמריה יש מארז משפחתי של גלידה משפחתית שוקולד מובחר ושוקולד וניל פליק עם פיצפוצי שוקולד שמתפוצצים לך בפה.
סופלה שוקולד מושחת.
מצרכים:
150 גרם שוקולד מריר נשובח
150 גרם חמאה "תנובה"
2 ביצים
2 חלמונים
חצי כוס סוכר
רבע כוס קמח
רבע כוס גלידת שוקולד מבית לקרמריה שמוסיפה רכות בלתי סופית לסופלה.
אופן ההכנה.
1. מחממים תנור ל180 מעלות
2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
3. מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
4. מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. כמה שמערבבים פחות כך הסופלה יוצא יותר טעים!
5. יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון) ומכניסים לתנור
ל-9 דקות בלבד! (שלב זה קריטי מאוד דקה יותר מידי וזה סתם יהיה עוגה רגילה)
6. מוציאים את הסופלות ומוציאים אותם בזהירות מהתבניות ומפזרים מעט אבקת סוכר. בתאבון!
אפיתי את המאפינס באריזות קרטון אישיות.
אז קיבלנו לבית את הטעמים החדשים מבית לה קרמריה.
יש רבים, מתוקים וטעמם נפלא.
אני אישית הכי אוהבת לאכול גלידה עם כפית אך הפעם נסטלה הלהיבו אותי ואמרו לי רויטל תנסי להכין קינוח ולהגיש את הגלידה כחלק מהקינוח אישי שלך.
אני מאוד אוהבת גלידת וניל עם פיצפוצים ובקרמריה יש מארז משפחתי של גלידה משפחתית שוקולד מובחר ושוקולד וניל פליק עם פיצפוצי שוקולד שמתפוצצים לך בפה.
מצרכים:
150 גרם שוקולד מריר נשובח
150 גרם חמאה "תנובה"
2 ביצים
2 חלמונים
חצי כוס סוכר
רבע כוס קמח
רבע כוס גלידת שוקולד מבית לקרמריה שמוסיפה רכות בלתי סופית לסופלה.
קוקוס כחול- ניתן לרכוש בחנויות המתמחות.
אופן ההכנה.
1. מחממים תנור ל180 מעלות
2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
3. מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
4. מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. כמה שמערבבים פחות כך הסופלה יוצא יותר טעים!
5. יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון) ומכניסים לתנור
ל-9 דקות בלבד! (שלב זה קריטי מאוד דקה יותר מידי וזה סתם יהיה עוגה רגילה)
6. מוציאים את הסופלות ומוציאים אותם בזהירות מהתבניות ומפזרים מעט אבקת סוכר. בתאבון!
אפיתי את המאפינס באריזות קרטון אישיות.
לא מילאתי את המלית עד לסוף הקפקייקס.
קישטתי מעל עם קצפת וטיפה צבע מאכל כחול.
למטה הגשתי כדור גלידה וניל פיצפוצים....
התוצאה מופלאה....
בתאבון! עולמה של רויטל