צרפתיים?
מהיום אפשר להכין בבית!
טחנת "קמח הארץ" מציגה שני קמחי איכות
מהסדרה הצרפתית: "קמח צרפתי לקונדיטוריה"
ו"קמח צרפתי לבריוש ולמאפי שמרים"
חולמים על מאפים
צרפתיים? מהיום אפשר להכין בבית! טחנת "קמח הארץ" מציגה שני קמחי איכות
מהסדרה הצרפתית: "קמח צרפתי לקונדיטוריה" ו"קמח צרפתי לבריוש
ולמאפי שמרים". הקמחים מיובאים על ידי "קמח הארץ" מטחנת הקמחMoulins Bourgeois בצרפת, הפועלת משנת 1895.
הקמחים כוללים:
קמח צרפתי
לקונדיטוריהT45 : קמח לבן בהיר ואיכותי, המופק ממרכז
גרעין החיטה. דל בגלוטן. הקמח יציב מאוד ובעל מרקם רך והומוגני, תכונות המאפשרות
אפייה ברמה הגבוהה ביותר של מאפי קונדיטוריה שונים ובהם עוגות, עוגיות, טארט ועוד.
הבת שלי השבוע חגגה יום הולדת
היה חשוב לי לאפות עוגה שוקולד גבוהה, שתהייה עתירה בשוקולד שנוזל מסביב העוגה והכי חשוב שתהייה מלאת סוכריות כמו שרק ילדים וגם מתבגרים אוהבים.
שמחתי לנסות את הקמח החדש, העוגה עלתה במהירות שיא, ולא נחתה גם שפתחתי את התנור.
העוגה הייתה רכה וטעימה וחוסלה במהירות האור!
קמח משובח לאפיית מאפים ועוגות.
אני ממליצה בחום:)
עולמה של רויטל
קמח חיטה
צרפתי לבריוש ומאפי שמריםT55 : קמח חיטה לבן, רב תכליתי, עשיר מאוד
בחלבון. קמח צרפתי קלאסי האופייני מאוד לעולם האפייה הצרפתי ולמאפים עשירים בחמאה
וממרחים כמאפי שמרים, בריוש וכדומה. תכונות הקמח מאפשרות קבלת תוצרים ברמה גבוהה
ויכולת הכלה של תוספות כמו חמאה, קרמים ופירות, תוך שמירה על איכות הבצק וטעמו
הייחודי.עולמה של רויטל
הכירו את טחנת Moulins Bourgeois: הטחנה, מהמובילות בצרפת, ממוקמת מזרחית לפריז ומספקת מתוצרתה למאפיות ולקונדיטוריות ברמות הגבוהות ביותר בפריז והסביבה. הגרעינים נבחרים בקפידה מיבולים ברדיוס של כ-100 ק"מ מהטחנה. במקביל ובנוסף לשרשרת בקרת האיכות, פועלות בטחנה שלוש מאפיות שמטרתן בדיקת איכות מעשית של כל הקמחים המיוצרים בה.
להשיג באתר
טחנת "קמח הארץ"
"קמח הארץ" מציעה מתכון
להכנת בריוש טעים:
חומרים (להכנת 20 לחמניות)
1 ק"ג
קמח T55 גריו – קמח צרפתי לבריוש ומאפי שמרים של "קמח הארץ"*
300 מ"ל חלב
300 גרם
ביצים
20 גרם מלח
150 גרם סוכר
12 גרם
שמרים יבשים
400 גרם חמאה
*) ניתן להמיר 400 גרם בקמח T65 מסורתי של "קמח
הארץ")
אופן ההכנה
מניחים את כל החומרים, מלבד החמאה, בקערת המיקסר ולשים כ-10
דקות במהירות נמוכה, ו-5 דקות נוספות במהירות גבוהה.
מוסיפים את החמאה בחתיכות קטנות, תוך כדי לישה, כל פעם קצת, עד
שכל החמאה נטמעת בבצק. כ- 7 - 8 דקות לישה נוספות סך הכול.
יוצרים כדור מהבצק ומניחים להתפחה במקרר למשך הלילה (כ-12
שעות).
לאחר התפיחה מחלקים את הבצק לחתיכות של 100 גרם ומניחים למנוחה
של כחצי שעה.
לאחר מכן יוצרים מכל כדור את הצורה הרצויה ומניחים לתפיחה
סופית של כשעתיים, בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל-160- 170 מעלות.
מברישים את הבריושים בביצה ואופים 20-30 דקות, עד קבלת צבע
זהוב.
***
"קמח הארץ" הינה טחנת קמח ישראלית (מ-2009) במושב כוכב
מיכאל, המייצרת ומשווקת קמחי איכות במחירים הוגנים. הקמחים הנטחנים בה מכילים את
גרעין החיטה בשלמותו, כולל הסובין והנבט. הקמחים המיובאים מגיעים מטחנות קמח מובילות ומתמחות
בגרמניה, צרפת ואיטליה.
הטחנה,
עפ"י חזונו של מייסדה, אמנון ברזין, נותנת מענה לאופה הביתי והמקצועי ומספקת קמחים
איכותיים ומוכרים לצד נדירים ומיוחדים. בקמחים: קמחים מלאים ממגוון דגנים; קמח פיצה; קמחים
צרפתיים; קמחים מדגנים עתיקים; קמחי פרימיום ועוד. בנוסף, משווקת הטחנה את המותג
נטול הגלוטן "מולינו", הכולל דברי מאפה, תערובות לאפייה ועוד. בצמוד לטחנה
פועל בית מאפה ללחמי מחמצת טריים, הבודק הלכה למעשה את מגוון הקמחים ומשמש כמוקד
ידע.