יום חמישי, 7 באפריל 2022

טחנת "קמח הארץ" משיקה לחג הפסח ג'באטה איטלקית כשרה לפסח, ללא גלוטן!

טחנת "קמח הארץ" משיקה לחג הפסח ג'באטה איטלקית כשרה לפסח, ללא גלוטן!

 

אין כמו ג'באטה טעימה! טחנת "קמח הארץ" משיקה לחג הפסח ג'באטה איטלקית כשרה לפסח, ללא גלוטן, המשווקת מוכנה וקפואה באריזה ובה 4 יחידות. הג'באטה נאפית מקמח MOLINO - תערובת אפייה מעולה מאיטליה.

לאחר ההפשרה אפשר לשמור את הג'באטה יומיים בטמפרטורת החדר, או עד חמישה ימים בקירור. לקבלת מעטפת קריספית, מומלץ לאפות אותה כמה דקות בתנור חם.

שמחתי להתנסות במותג, חיממנו מעט את הגבטה בתנור, עד להיותה קריספית ופריכה.

הילדים שלי נגבו איתה חומוס וסלט פטריות ובצל מזרחי.

אמרו שהשילוב קטלני! והגבטה מתאימה בהחלט לפסח+ לנמנעים מגלוטן.

למחבת הפטריות 

מה שאתם צריכים

3 בצלים סגולים

2 חבילות פטריות חורש או שמפניון

לטגן באטיות במחבת עמוקה עם 2 כפות שמן, תבלינים: כמון, פפריקה מתוקה.

2 כפות צילי מתוק!

עכשיו נשאר לכם רק לנגב!

עולמה של רויטל


הג'באטה כשרה לפסח בהשגחת בד"צ בית יוסף (מכיל קטניות) והרבנות פתח תקווה (וברכתו "שהכל"). לנמנעים מגלוטן, היא כמובן מתאימה בכל ימות השנה.

מחיר: כ- 20 ש"ח בממוצע למארז במשקל 400 גרם (4 יחידות, כל אחת במשקל 100 גרם). המחיר הסופי נקבע ע"י החנות המשווקת.

להשיג ברשת ניצת הדובדבן ובחנויות טבע ברחבי הארץ. בקרוב ברשתות שיווק וחנויות נוספות.

** לתערובת האפייה MOLINO תוצאות אפייה שלא נופלות מקמחים רגילים מבחינת מראה, טעם ונוחות העבודה, וניתן להשיגה ברשתות וחנויות טבע, ובאתר הטחנה.

***

"קמח הארץ" הינה טחנת קמח ישראלית (מ-2009) במושב כוכב מיכאל, המייצרת ומשווקת קמחי איכות במחירים הוגנים. הקמחים הנטחנים בה מכילים את גרעין החיטה בשלמותו, כולל הסובין והנבט. הקמחים המיובאים מגיעים מטחנות קמח מובילות ומתמחות בגרמניה, צרפת ואיטליה.

עפ"י חזונו של מייסדה, אמנון ברזין, הטחנה נותנת מענה לאופה הביתי והמקצועי ומספקת קמחים איכותיים ומוכרים לצד נדירים ומיוחדים. בקמחים: קמחים מלאים ממגוון דגנים; קמח פיצה; קמחים צרפתיים; קמחים מדגנים עתיקים; קמחי פרימיום ועוד. בנוסף, משווקת הטחנה את המותג נטול הגלוטן MOLINO (מולינו) הכולל דברי מאפה, תערובות לאפייה ועוד. בצמוד לטחנה פועל בית מאפה ללחמי מחמצת טריים, הבודק הלכה למעשה את מגוון הקמחים ומשמש כמוקד ידע לאופים בכל הרמות.

 

עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!