יום רביעי, 8 בספטמבר 2021

"נפטון" מציעה לשדרג כל מנה עם מגוון תבלינים ובהם תערובת תיבול לאורז מרוקאי, פפריקה מתוקה, טאפנד זיתים ירוקים ושמיר מיובש


לראש השנה תכינו כמות כפולה כי כולם יבקשו תוספת!






"נפטון" מציעה לשדרג כל מנה עם מגוון תבלינים ובהם תערובת תיבול לאורז מרוקאי, פפריקה מתוקה, טאפנד זיתים ירוקים ושמיר מיובש

לראש השנה תכינו כמות כפולה כי כולם יבקשו תוספת! חברת "נפטון" מציעה ליהנות ממגוון תבלינים ותיבולים שישדרגו כל מנה ובהם תערובת תיבול להכנת אורז מרוקאי, פפריקה מתוקה, טאפנד זיתים ירוקים למבחר מנות ראשונות ושמיר מיובש - לתיבול עוף, דג, פשטידות ומבחר תוספות. לכבוד החג, נפטון גם מפנקת עם מתכון לגולאש הונגרי חגיגי!



התבלינים, התערובת והממרח ללא תוספות של חומרים משמרים או צבעי מאכל. את מוצרי "נפטון" (משנת 1990), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, אפשר להשיג ברשתות שיווק ובחנויות מובחרות. כשרות פרווה בהשגחת בד"ץ בית יוסף/ בד"ץ העדה החרדית / כשרות מהדרין רבנות באר שבע.

בין המוצרים:

v "תערובת לתיבול אורז בסגנון מרוקאי": תערובת תיבול חדשה, להכנת אורז בקלות, במהירות ובנוחות. מכילה, בין השאר, בצל מיובש, עדשים, צימוקים כהים, שקדים, חומוס הודי (צ'אנה דאל), שמן, פפריקה, מלח ותבלינים. מספיק להוסיף חצי כוס מהתערובת לכוס אורז (מתכון מנצח בגב האריזה). מחיר: 15.90 ש"ח (לאריזה במשקל 140 גרם).

v "פפריקה מתוקה": 100% פפריקה איכותית מתוקה. מתאימה לתיבול מבחר מאכלים ותבשילים חמים, פושרים או קרים, לסלטים, לממרח חומוס ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (למיכל במשקל 150 גרם).

v "פפריקה מתוקה בשמן בסגנון מרוקאי": פפריקה מתוקה עם שמן. מתאימה למבחר מאכלים ותבשילים חמים, פושרים או קרים, לסלטים, לממרח חומוס ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (למיכל במשקל 150 גרם).

v "שמיר": 100% עלי שמיר מיובשים. מתאים למבחר מאכלי בשר, עוף, דגים, פשטידות, מאפים חלביים ומבחר תוספות כמו תפוחי אדמה, פסטה ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (למיכל במשקל 25 גרם).

v "ממרח טאפנד זיתים ירוקים": מתאים לתיבול סלטים קרים או חמים, לכריכים ולטוסטים, לפסטות ועוד. מכיל בין השאר זיתים ירוקים, שמן זית, שמן קנולה, תבלינים, סוכר, רכז לימון ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (לצנצנת במשקל 180 גרם)

המוצרים של חברת נפטון, הינם חלק בלתי נפרד מהמזווה שלי במטבח.

אני משתמשת הרבה מאוד בתבלינים שלהם, בתערובות

לציפוי שניצלים, בפשטידות, וכעת ניסתי להכין את תערובת האורז

מלאת הפתעות שמתאימה בדיוק לחג ולחגיגות בסוכה.

בנוסף הכנתי בולונז שמשפחתי מאוד אוהבת בתיבול הפפריקה המתוקה של נפטון שתמיד מוסיפה למנה, היא מתחסלת תוך כמה דקות אצלנו במשפחה:)
עולמה של רויטל

עולמה של רויטל

עולמה של רויטל 


לכבוד החג, "נפטון" מציעה מתכון נהדר להכנת גולאש הונגרי חגיגי

באדיבות המתכונאית אריקה לוי


מצרכים:

1.5 ק"ג בשר בקר לבישול ארוך (כתף, אסאדו וכד'), חתוך לקוביות בינוניות

1- 2 פלפלים (ירוק, אדום או צהוב), חתוכים לקוביות

1/4 כוס שמן

1 כפית מלח

1/2 – 1 כפית פלפל שחור של "נפטון"

3 - 4 כפות פפריקה מתוקה של "נפטון"

שיניים קלופות מראש שום שלם

2 בצלים גדולים, חתוכים לקוביות בינוניות

1/2 – 1 כוס מרק (ירקות/עוף/בשר)

1 כוס יין אדום יבש או חצי יבש

1/2 כוס עגבניות מרוסקות איכותיות

** גיוון: להחליף חלק מהפפריקה בפפריקה מעושנת או בפפריקה חריפה של "נפטון". מי שאוהב יכול להוסיף גם 1/2 כפית זרעי קימל של "נפטון"

אופן ההכנה:

¨ לחמם סיר בינוני-גדול. להוסיף שמן. לטגן ולהשחים את הבשר מכל הצדדים, בכמה סבבים. להוציא לקערה

¨ באותו סיר לטגן את הבצל (להוסיף עוד שמן אם צריך). להוסיף את הפלפלים והשום ולטגן עד שהם מתחילים להתרכך. להוסיף את העגבניות ואת התבלינים, ולטגן עוד 2 – 3 דקות

¨ להוסיף את הבשר (כולל הנוזלים שיצאו מהם), ולערבב. להוסיף יין ומרק. על הנוזלים לכסות את הבשר ועוד קצת. אם חסרים נוזלים, להוסיף עוד מעט מרק או מים

¨ להביא לרתיחה ולטעום את הנוזלים. אם חסר מלח או תיבול – לתקן תיבול

¨ לכסות את הסיר, להנמיך להבה ולבשל מכוסה במשך שעתיים וחצי, עד שהבשר רך

הערות:

· אפשר ואף רצוי להכין מראש. לחמם על אש נמוכה

· אפשר להקפיא

· אפשר להוסיף, בשעה האחרונה, קוביות של תפוחי אדמה. לא להקפיא עם תפוחי האדמה

· אפשר להגיש עם ניוקיס, שהוכנו בנפרד

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספת של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.



עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!