טבעול ממשיכה להרחיב את סדרת הבישולים
המצליחה ומוסיפה למגוון מוצר חדש: נתחי בקר צמחוניים אותם ניתן לשלב במגוון
רחב של מתכוני בקר, כדוגמת תבשילי קדירה או נתחים מוקפצים בסגנון אסייתי. בנוסף לכך,
באמצעות נתחי הבקר הצמחוניים ניתן להכין את ה"תבשיל הכפרי" הנוסטלגי של
טבעול ולשחזר את הטעם האהוב.
נתחים צמחוניים בסגנון בקר מספקים, לראשונה על
המדף בישראל, חווית מרקם וטעם של נתחי סטייק בקר אמתיים, ומהווים את הגיוון המושלם
לארוחת הצהריים או הערב.
הכנו ארוחת ערב בשילוב נתחי הבקר וסלט כרוב אביבי.
התחברו אצלנו לטעמם של הנתחים, כמובן שהוספתי תבלינים לטעמם של בני הבית, בצל מטוגן כמון ופלפל ומלח.
פתרון נפלא לתבשיל כפרי ומחמם בערבי גשם.
מדמה בקר ומגוון את ארוחות הערב והצהריים
אנחנו ממליצים! עולמה של רויטל
הנתחים מהווים מקור לחלבון מן הצומח:
כ-25 גרם חלבון ב- 100 גרם (כאשר ידוע כי ב-100 גרם בשר בקר יש כ- 20 גרם חלבון).
המוצר עומד בתקנות סימון משרד הבריאות לינואר 2020, ולא יסומן בסימון אדום
בחזית האריזה.
המוצר הינו ללא תוספת סוכר ומכיל 490
מ"ג נתרן ל- 100 גרם. כמובן, ללא חומרים משמרים כמו כל מוצרי טבעול.
לדברי מנכ"לית טבעול עדי קוהלי,
"טבעול מביאה לשולחן את האפשרות לגוון עם ארוחה מזינה המבוססת על חלבון מן
הצומח. סדרת הבישולים מציעה מגוון רחב של מוצרים המהווים רכיבי בישול. הסדרה מאפשרת
לכולם לחבר את הטעמים אותם הם אוהבים תוך שימוש ברכיבים מן הצומח מבלי להתפשר על
איכות וטעם. כמו כן מספקת סדרת הבישולים מענה מלא לבישול עם רכיבים צמחוניים בהתאם
לטרנד הקולינארי של צמצום צריכת בשר ההולך ומתגבר." עוד מוסיפה עדי קוהלי
כי "לאורך השנים נתקלנו בבקשות חוזרות ונשנות של הצרכנים להחזיר את התבשיל
הכפרי של טבעול. השקת נתחי הבקר מאפשרת את הכנתו של תבשיל זה בבית, ועל כן צרפנו
גם את המתכון בגב האריזה."
סדרת בישולים של טבעול כוללת: טחון מן הצומח,
שווארמה צמחונית, כדורי בשר צמחוניים, נתחי סויה דמויי עוף ועתה גם נתחי בקר
צמחוניים.
כשרות: בעל"ז
עפ"י
אתר mysupermarket טווח המחירים: 29.9
מתכון: נתחים צמחוניים עם תפו"א בסגנון התבשיל הכפרי
רכיבים ל 5-6 מנות:
1 חבילת נתחים
צמחוניים בסגנון בקר של טבעול
2 תפוחי אדמה מזן
אדום, חתוכים לקוביות קטנות
3 בצלים חתוכים
לקוביות
3 כפות שמן זית
1 כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
*אפשרות שדרוג: גזר
אחד ושני יחידות כרישה
אופן ההכנה:
- מחממים מחבת
גדולה, שמים כף שמן זית ומאדים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים כף
שמן ואת קוביות תפוחי האדמה למחבת, ומטגנים למשך 5 דקות נוספות.
*אפשר לשדרג עם גזר וכרישה ולהקפיץ במחבת עד
לריכוך.
- מתבלים במלח,
פלפל וחצי כף פפריקה .
- מעבירים את
תפוחי האדמה והבצל לתבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור (שחומם מראש ל- 180
מעלות) למשך כ- 10 דקות, עד להשחמה.
- מקפיצים את
נתחי הבקר הצמחוניים במחבת עם קצת שמן למשך 7-8 דקות.
- מוסיפים למחבת
את תפוחי האדמה והבצל, מערבבים, מתקנים תיבול
- מוסיפים חצי
כף פפריקה, מערבבים ומגישים
בתאבון.