תמיד רציתם את הטעם האמיתי של שוקולד – לבן או מריר – גם בקינוחים
ודברי מאפה פרווה או טבעוניים? מהיום
זה אפשרי!
חברת "מייסטר" משיקה מטבעות פרווה טבעוניות של שוקולד לבן, ושוקולד מריר 60% מוצקי קקאו - של מותג הבית האיכותי UNIQUE
סוף השנה מתקרב:)
החלטתי שאני אופה כמתנה אישית לצוות החינוכי חיתוכיות בראוניס עם אגוזי מלח ממולחים.
תבנית : 20X30
מרכיבים:
200 ג' שוקולד מריר UNIQUE
3 ביצים
חצי כוס סוכר חום
150 ג' כוס סוכר (שלושת רבעי כוס)
180 מ"ל שמן (3/4 כוס)
כפית תמצית וניל (לא חובה)
כוס ורבע קמח תופח
אני פיזרתי מעל כל ריבוע בראוניס אגוזים מלוחים.
אפייה של 25 דקות על 180-200 מעלות.
תשימו לב כי העיסה לאחר האפייה צריכה לצאת מעט רטובה ולא יבשה לחלוטין.
איכות השוקולד מורגשת היטב בכל ביס והבראוניס נחטף ונאכל במהירות
אז תכינו מנה כפולה ובתאבון מעולמה של רויטל:)
עולמה של רויטל |
עולמה של רויטל |
¨ שוקולד לבן פרווה טבעוני: מיוצר מחמאת קקאו (32%), סוכר ותמציות טעם –
שמעניקות טעם "חלבי". זה לא צמקאו! את המטבעות האיכותיות אפשר לטמפרר.
¨ שוקולד מריר 60%
מוצקי קקאו: פותח במיוחד עבור
השוק המקצועי. שוקולד COVERTURE
שעבר תהליך קונצ'ינג. מתאים לכל מה שרוצים להכין עם שוקולד.
** קונצ'ינג: הליך השוחק את חלקיקי הקקאו הטחון
עד לדרגה בה הלשון אינה יכולה
לחוש בהם. האבקה הדקיקה עוברת במקביל גם הליך של לישה ורידוד, שהופכים אותה לעיסה
חלקה.
** קוברטור: שוקולד המכיל כמות גבוהה יותר
חמאת קקאו.
כשרות פרווה, בהשגחת לנדא והרבנות הראשית.
מחיר: 49.90
ש"ח לאריזה של 1 ק"ג.
בין הלקוחות
המוסדיים והמקצועיים של מותג UNIQUE - מלונות היוקרה של רשת ישרוטל, רשת פתאל ורשת דן, קונדיטוריות
וקונדיטורים מובילים ובהם מיקי שמו, רולדין, רשת גולדה ועוד.
להשיג באתר https://www.mayster-shop.co.il/ , ברשתות ובחנויות
מתמחות.