פורים שמח ומתוק!
"תומר" מציעה לחג פורים ממרחים מעולים
למילוי אוזני המן במגוון טעמים: חמאת בוטנים וקונפיטורות משובחות
ומציעה מתכון להכנת אוזני המן טעימים
חברת "תומר", המתמחה בייבוא ושיווק מוצרי מזון, מציעה לחג פורים ממרחים
מעולים למילוי ולהכנת אוזני המן טעימים ומפנקים: ממרח חמאת בוטנים קלאסי או
קראנצ'י עם שברי בוטנים וקונפיטורות משובחות 70% פרי במותג המוכר FRUPPA המגיע במגוון טעמי הפירות.
כשרויות: ממרח בוטנים – כשר
פרווה בהשגחת בד"ץ בית יוסף. קונפיטורות - כשר למהדרין בהשגחת הרבנות ובד"ץ בית יוסף.
להשיג בכל רשתות השיווק.
אני עוד יאפה אוזני המן ממש בקרוב.
לבנתיים החלטתי להוסיף את חמאת הבוטנים של תומר לקארי ירוק שהכנתי השבוע.
יצא מעולה, חמאת הבוטנים נתנה טאץ סופי והקפיצה את המנה בטעמים נפלאים, אסייתים שמחזירים אותי לזכרונות תאילנד
חומרים להכנת הבצק:
1 כוס
קמח
3 כפות
אבקת סוכר
70 גרם
חמאה קרה (אפשר גם מרגרינה)
3 כפות
שמנת חמוצה (לגרסת פרווה אפשר להחליף את השמנת בביצה).
מעט
מים לפי הצורך
להכין מלית:
מלית חמאת בוטנים עם קונפיטורה - מערבבים בקערה 2 כפות חמאת בוטנים ו-3 כפות קונפיטורה בכל טעם שאוהבים. ניתן
לגוון, ובמקום קונפיטורה לשלב עם החמאת בוטנים ממרח שוקולד.
אופן ההכנה:
בעזרת
הידיים או במעבד מזון מעבדים את חומרי הבצק לבצק אחיד.
על
משטח מעט מקומח מהדקים את הבצק לכדור חלק.
עוטפים
בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
לאחר
הקירור מרדדים לעובי של 0.5 ס"מ וחורצים עיגולים.
בכל
עיגול מניחים את המלית וסוגרים עם מעט מים את המאפה.
מומלץ
לקרר מעט שוב לפני האפייה.
אופים
בחום של 170 מעלות כ - 10 דקות, או עד שהבצק מזהיב מעט.
לאחר
קירור המאפה - מפזרים אבקת סוכר לקישוט.