טחינה גולמית אורגנית של חברת "אחוה"
קייצי וחם מאוד בחוץ.
אותגרתי על ידי טחינה אחווה לכתוב מתכון קליל קייצי ומפנק.
בחרתי במנה שהיא עתירה בסיבים תזונתיים, מאפשרת בוסט ויטמינים לאחר אימון כושר ממושך, מנה טעימה מאוד, מהירה מאוד להכנה ונחטפת מהשולחן במהירות, אז המלצה של עולמה של רויטל- תכינו כמות כפולה מראש.
מרכיבים
פרחים של ברוקולי+ כרובית מבושלים 15 דק' עד לריכוך קטן.
רבע כוס טחינה גולמית אורגנית של חברת אחווה.
חצי לימון רגיל או לימון ליים שלם- לסחוט לטחינה.
מלח פלפל על פי טעמכם.
כף סילאן טבעי
ועשבי תיבול אני שמתי בטחינה שהכנתי מעט עירית קצוצה.
אופן ההכנה:
מבשלים את הכרובית והברוקולי לריכוך ומקררים
יוצרים רוטב טחינה עשיר
לאחר שהכרובית והברוקולי שלנו התקררו מעט מזלפים כמות נדיבה של הטחינה שלנו על הירקות.
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך חצי שעה.
אני העדפתי לאכול את המנה בטמפרטורת חדר, יוצא נהדר, קראנצי פריך ונשנוש בריא של ירקות במעטפת של טחינה לחודשי הקיץ החממים.
בתאבון מעולמה של רויטל