חדש על המדף: חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה "רסק עגבניות אורגני" מאיטליה - ללא תוספת סוכר, מלח או חומרים משמרים. הרסק מתאים להעשרה ולשדרוג של מגוון מאכלים ורטבים ובהם שקשוקה, רוטב לפיצה או לפסטה, ממולאים, קטניות, מרקים ועוד.
אני מאוד אוהבת מוצרים טבעים ובריאים.
שמחתי להכיר את הרסק העגבניות האורגני של תבואות
הוספתי רסק שלם למשרה לעוף, הוספתי תבלינים שמן זית ומעט מיפל.
העוף יצא עססי וטעים להפליא
מומלץ בחום
עולמה של רויטל
עולמה של רויטל |
רסק (או
רכז) עגבניות מיוצר מעגבניות בשלות ועם זאת קשות, והוא משמש כמרכיב במתכונים
שונים. מדובר במעין משחה סמיכה בצבע אדום כהה, המיוצרת בשתי רמות של ריכוז - 22°BX ו- 28°BX (BX הוא קיצור
המילה בריקס, שמשמעה אחוז החומר היבש/מוצקי העגבנייה בנוזל). באופן כללי, הרסק
המרוכז יותר מתאים יותר למרקים ולקדירות, ואילו המרוכז פחות מתאים לרטבים ולבישול
קצר יותר. הרסק האורגני של תבואות בריכוז 22°BX.
כשרות: פרווה,
בד"צ מהדרין מילאנו ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 2.5 ש"ח
לקופסה במשקל 70 גרם.
להשיג ברשתות
השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.