יום שבת, 12 בספטמבר 2020

"תבואות" משיקה "שמן אבוקדו" איכותי בכבישה קרה, עם הסימון הירוק – לשנה טובה, טעימה ובריאה!

"תבואות" משיקה "שמן אבוקדו" איכותי בכבישה קרה, עם הסימון הירוק – לשנה טובה, טעימה ובריאה!

קבלו בכיף גם מתכון לסלט ירקות לחג, עם אבוקדו ושמן אבוקדו

 


"תבואות" משיקה "שמן אבוקדו" איכותי, בכבישה קרה ועם הסימון הירוק – לשנה טובה, טעימה ובריאה! השמן, המיוצר בספרד, עשוי מ-100% אבוקדו והוא מתאים לתיבול סלטים, ירקות מבושלים, תבשילים, מרקים ועוד. בשל הרכבו הייחודי, הוא גם מומלץ לשימוש על השיער ועל עור הפנים, הידיים והגוף. חברת "תבואות" מתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים.

השמן - אותו מכינים מהפרי עצמו - עשיר בחומצות שומן חד בלתי רוויות (ובעיקר חומצה אולאית), שבדומה לשמן זית - רצויות לגוף. השמן עשיר בקרוטנואידים ואף מגביר את יכולת הגוף לספוג קרוטנואידים מירקות אחרים (בטא קרוטן, אלפא קרוטן וליקופן). לשמן, המכיל גם לציטין וויטמינים E, A, B, F ו-D, צבע ירקרק  ודרגת החמיצות שלו פחות מאחוז.

אנחנו תיבלנו סלט ירקות עם שמן האבוקדו.

השמן הוסיף רעננות וטעם עמוק לסלט, מתאים מאוד לסלט ירקות עם מעט מלח גס מעל.









טעמו של השמן מרוכז ואגוזי ולכן מספיקה ממנו כמות קטנה. מומלץ לשמור אותו במקום מוצל, קריר ויבש.

כשרות: פרווה, בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת בד"צ בית יוסף.

מחיר: 25.90 ש"ח לבקבוק במשקל 250 מ"ל.

להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

לפרטים: www.tvuot.co.il

 

"תבואות" מציעה מתכון לסלט ירקות לחג, עם עלי בייבי, עגבניות שרי, אבוקדו, קלמטה ופטה, ברוטב ויניגרט דבש-חרדל, עם שמן אבוקדו


"תבואות" מציעה מתכון לסלט ירקות לחג, עם עלי בייבי, עגבניות שרי, אבוקדו, קלמטה ופטה, ברוטב ויניגרט דבש-חרדל, עם שמן אבוקדו

מצרכים:

חבילה של עלי בייבי

20- 30 עגבניות שרי, חצויות

אבוקדו בשל, קלוף וחתוך לחתיכות בינוניות

8 – 10 זיתי קלמטה

1/3 כוס גבינת פטה מפוררת

לרוטב ויניגרט דבש-חרדל

1  כף שמן אבוקדו אורגני של "תבואות"

4  כפות שמן זית כתית

1 - 2 כפיות דבש

1 כפית שטוחה של חרדל (רצוי דיז'ון חלק)

1.5 כפות מיץ לימון

1.5 כפות חומץ הדרים

מלח, פלפל לבן לפי הטעם (לזכור שהגבינה והזיתים מוסיפים מליחות)

 

אופן ההכנה:

¨     לערבב היטב את כל חומרי הרוטב בצנצנת קטנה

¨     לערבב את הירקות בקערה מתאימה. לתבל ברוטב ולערבב ביחד. רצוי לחתוך את העגבניות והאבוקדו רק סמוך להגשה

 

עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!