יום שישי, 10 באוגוסט 2018

רשת החומוסיות "החומוס של ג'ינגי" פתחה בחודש האחרון את הסניף השלישי שלה בצומת סגולה בפתח תקווה ואתם יותר ממוזמנים לטעום את החומוס הפופולארי והאהוב שלה.


 "החומוס  של ג'ינג'י"
נפתח בצומת סגולה,פתח -תקווה 



רשת החומוסיות  "החומוס של ג'ינגי"  פתחה בחודש האחרון את הסניף השלישי שלה בצומת סגולה בפתח תקווה ואתם יותר ממוזמנים  לטעום את החומוס הפופולארי והאהוב שלה.
הייחודיות וסוד הקסם של מנת החומוס ברשת החומוסיות "חומוס של ג'ינגי'" טמון בהשקעה הרבה ובשלבי העשייה הארוכים והאוטנטיים של המנה שזוכה לאהדת הלקוחות כבר שנים
החומוס של ג'ינג'י הוא לא עוד קופסת חומוס מסחרית שקניתם בסופר וגם לא עוד חומוסיה  מתחת לבית אלא הוא כינוי לרשת חומוסיות מוכרת ואהובה שהסניף הראשון והוותיק שלה ממוקם בקיבוץ עינת שנמצא מספר קילומטרים מזרחית לפתח תקווה 
איתי גולן הידוע כג'ינגי משקיע רבות בבחירת גרגירי החומוס ודואג שהטעם יהיה שונה ויוצא דופן.
ג'ינג'י מכין את המנה במשך יומיים שלמים ברציפות בעזרת חימום בתנור.
חמישי בצהריים דפיקה בדלת אני פותחת ושמחה לקבל משלוח חם וטעים של החומוס של ג'ינג'י.
צלחת ארוזה עם מנת חומוס עשירה עם פול ומסבחה חמה, ביצה קשה וחריף ולימון לצד כל הטוב הזה.
לצד כל זה פיתות לניגוב.
נו טוב? שעת צהריים נתנה החלטה פה אחד, מתיישבים לנגב את החומוס של ג'ינג'י.
בעלי בטלפון עוד אומר, תשאירו לי ניגוב זה בין החומוסים הטובים שאכלתי בעבודה בעבר.
כמובן שנשאיר לו צלחת!
אז התיישבנו במרפסת הבית, אני וזעטוטי הבית, בכל זאת חופשת קיץ.
הבן שלי ממש התלהב מהחומוס וגם אני! חומוס נדיר וטעים להפליא.
הבת שלי מאוד אהבה את הביצה והמסבחה.
טעים, ונהננו מהניגוב הצלחת של ג'ינג'י הושארה מהר מאוד ריקה.


לרובנו הבישול הארוך מזכיר את הבישולים הביתיים מבית אמא בשילוב הטעם של חומוס ג'ינגי' עם הידע שצבר "ג'ינג'י" במהלך עשרות שניםאת המנה עם כל היתרונות הבריאותיים שלה נוהגים לאוכל החל משבע וחצי בבוקר. כאשר אוכלים את מנת החומוס מתחילת היום היא יכולה להיספג בגוף עם כל היתרונות הבריאותיים שלה ולסייע מאד גם לספורטאים, טבעונים וצמחונים.

לדברי "גינג'י  "בקיבוץ עינת אנו מגדלים את גרגירי חומוס זהבית במשך שנה שלמה ובוחרים את הגרגירים בקפידה ממש בפינצטה וזה ממש לא קלישאה כך כל מנה חייבת לעמוד בסטנדרטים ידועים מראש".  עוד מוסיף:  "כדי לקבל את החומוס מבושל היטב יש לבשל אותו ממש כמו חמין – במשך יומיים שלמים לאט ובסבלנות. לחכות כל הלילה. זאת הדרך היחידה לקבל גרגרי חומוס שהטעם שלו זהה בשבע בבוקר ובאחת בצהריים".
 
למה  דווקא בקיבוץ עינת ? עד לפני 14 שנה קיבוץ עינת היה ידוע בנעלי העבודה והצבא הקלילות ובבית הקברות האזרחי. אבל מאז הוא מזוהה גם עם חומוס טובלמרות אך ההצלחה, הסניף ממוקם בחורשת האקליפטוס של הקיבוץ בו איתי גולן מתגורר ובו גדל.
 
הסניף בקיבוץ עינת נפתח בשנת 1994 ומאז הוא נחשב למקום עלייה לרגל של חובבי חומוס באשר הם. המקום אוטנטי וחם משפחות, חברים ויחידים אוהבים לבוא אליו. בסניף יש קונטיינר אדום עם סככה, שולחנות עץ, בטבע פתוח ומאוורר.  
 
רשת החומוסויות "חומוס של ג'ינג'י"  בפייסבוק:
https://www.facebook.com/GingiHummus/


היכן החומוס של ג'ינג'י
קיבוץ עינת
 
מושב נווה ירק.
הסניף החדש בצומת סגולה – פתח תקווה 
שעות פתיחה:  פתוח בימי ראשון עד שישי
שעות :  10.00-14.30 

עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!